Použít voucher

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Welcome drink: Prosecco di Valdobbiadene Superr. Doro Nature Brut, Le Vigne di Alice
Slávky se salsa cruda
Prosecco di Valdobbiadene Sur Lie, Casa Coste Piane
Pečená paprika s ančovičkami
Spumante „Osé“, Rosé Millesimato Brut Nature, Le Vigne di Alice
Ajo blanco na toastu s mandlí
Franciacorta Extra Brut „Animante“ DOCG
Pečená bylinková polenta v prosciutto chipsu
Franciacorta Brut „Edizione“ Brut Rosé Milessimato DOCG
Feta sýr s marinovaným fenyklem, čerstvá máta a oliva
Champagne Grande Réserve „Premier Cru“ Brut, Vilmart & Cie

2 500 Kč včetně DPH za osobu

Dámy, je čas udělat si radost! Obdarujte kamarádku, sestru, maminku, sebe a nebo vyrazte jako skupinka.
Dámy, je čas udělat si radost! Obdarujte kamarádku, sestru, maminku, sebe a nebo vyrazte jako skupinka. Luxusní zážitkový večer pro dámy plný bublinek je ideální odměnou pro nás ženy. Degustací šumivých vín vás provede Václav Vašek- head sommelier restaurace La Finestra in Cucina, která je častou zastávkou milovníků naturálního vína a hollywoodských hvězd. I Orlando Bloom ji označil za svoji vůbec nejoblíbenější restauraci na světe. 
Dokonalý večer doplníme i lehkým, ale sofistikovaným menu. S šéfkuchařem Laboratoria Martinem Kortusem si společně připravíte finger food- luxusní kanapky, s nimi zabodujete na každé party. 

Termíny

Úterý, 27.02.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Pondělí, 23.09.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené byly od útlých let hlavním Martinovým zájmem, který přetrvává dodnes. Zájem o gastronomii vznikl během pobytu v New Yorku.
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

Hovězí, hovězí, hovězí!

Středa, 24.04.2024, 16:30 – 20:30

Obsazeno

Hovězí steaky levou zadní!

Pondělí, 06.05.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Hovězí, hovězí, hovězí!

Úterý, 04.06.2024, 16:30 – 20:30

Obsazeno

Hovězí steaky levou zadní!

Úterý, 18.06.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Men in the kitchen!

Čtvrtek, 19.09.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů