Kurzy vaření

Použít voucher

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus

26/02/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

ŽENY SOBĚ: Prosecco, Franciacorta, Champagne

Martin Kortus

27/02/2024

16.30–20.30

2 500 Kč

Vietnamská kuchyně

Kevin Ngu

29/02/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Tradiční japonská kuchyně

Jakub Horák

04/03/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Pasta Fresca!

Marco Giampaoli

05/03/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Rum na talíři

Petr Kymla

Martin Kortus

11/03/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Frankieho božská pizza (ENG)

Frankie Gallucci

13/03/2024

14.00–18.00

2 800 Kč

Cesta chleba s Maškrtnicí

Juliana Fischerová

14/03/2024

10.00–16.00

4 000 Kč

Snídaně jako z La Bottega

Lukáš Pocnar

16/03/2024

10.00–14.00

3 000 Kč

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

18/03/2024

16.30–20.30

4 200 Kč

Svět ginů v několika chodech

Filip Jančárek

Martin Kortus

19/03/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Čerstvý chléb a vše kolem od kvásku až ke křupavé dobrotě

Marika Klčová

23/03/2024

10.00–16.00

4 000 Kč

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů