Kurzy vaření

Použít voucher

Tuňák s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

22/04/2024

16.30–20.30

4 500 Kč

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus

24/04/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Pět textur těstovin s Riccardem (ENG)

Riccardo Lucque

29/04/2024

16.30–20.30

4 500 Kč

Hovězí steaky levou zadní!

Martin Kortus

06/05/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Pasta Fresca!

Marco Giampaoli

29/05/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Hovězí, hovězí, hovězí!

Martin Kortus

04/06/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Snídaně jako z La Bottega

Lukáš Pocnar

08/06/2024

10.00–14.00

3 000 Kč

Zmrzlina jako z Crème de la Crème

Honza Hochsteiger

10/06/2024

16.30–20.30

3 300 Kč

Vietnamské speciality s Kevinem

Kevin Ngu

12/06/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Frankieho božská pizza (ENG)

Frankie Gallucci

13/06/2024

14.00–18.00

3 000 Kč

La Finestra představuje: maso

Lukáš Pocnar

17/06/2024

16.30–20.30

4 200 Kč

Hovězí steaky levou zadní!

Martin Kortus

18/06/2024

16.30–20.30

3 800 Kč

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů