Použít voucher

Grilování s Martinem v zahradě Aromi

Šéfkuchař: Martin Kortus

Jaké je menu?

Argentinské krevety na grilu v asijském stylu
Hovězí slider s mango majonézou
Vepřové kotletky, grilovaný fenykl, citrusová omáčka
Grilovaný ananas v karamelové krustě

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Pojďte si s námi ugrilovat letní speciality na zahradu Aromi!
Martin Kortus Vás zve na grilovací sezonu na zahrádku Aromi! Toto léto bude plné domácího grilování, a proto si pro Vás Martin připravil svěží letní menu, díky kterému budete hvězdou jakékoli zahradní party.
Ukážeme si, jak na mořské plody na grilu, a přiblížíme se tak atmosféře u moře. Klasický burger vyměníme za menší slider, který rozzáří domácí mango majonéza. Přesvědčíte se, že vepřové na grilu není ani náhodou nuda, natož s tak neotřelými přílohami. Jako dezert bude grilovaný ananas – božská sladká tečka.
To si nemůžete nechat ujít ani Vy!

Kurz se koná v krásné zahrádce restaurace Aromi na Náměstí Míru.

Termíny

Úterý, 30.07.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Středa, 21.08.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené byly od útlých let hlavním Martinovým zájmem, který přetrvává dodnes. Zájem o gastronomii vznikl během pobytu v New Yorku.
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.

 

Další kurzy lektora/ky

Hovězí steaky levou zadní!

Úterý, 22.10.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Rum na talíři

Čtvrtek, 07.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Hovězí, hovězí, hovězí!

Pondělí, 11.11.2024, 16:30 – 20:30

Obsazeno

Men in the kitchen!

Úterý, 19.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Den Díkuvzdání

Pátek, 29.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů