Grilování s Martinem v zahradě Aromi
Šéfkuchař: Martin Kortus
Jaké je menu?
Argentinské krevety na grilu v asijském stylu
Hovězí slider s mango majonézou
Vepřové kotletky, grilovaný fenykl, citrusová omáčka
Grilovaný ananas v karamelové krustě
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Pojďte si s námi ugrilovat letní speciality na zahradu Aromi!
Martin Kortus Vás zve na grilovací sezonu na zahrádku Aromi! Toto léto bude plné domácího grilování, a proto si pro Vás Martin připravil svěží letní menu, díky kterému budete hvězdou jakékoli zahradní party.
Ukážeme si, jak na mořské plody na grilu, a přiblížíme se tak atmosféře u moře. Klasický burger vyměníme za menší slider, který rozzáří domácí mango majonéza. Přesvědčíte se, že vepřové na grilu není ani náhodou nuda, natož s tak neotřelými přílohami. Jako dezert bude grilovaný ananas – božská sladká tečka.
To si nemůžete nechat ujít ani Vy!
Kurz se koná v krásné zahrádce restaurace Aromi na Náměstí Míru.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Úterý, 30.07.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Středa, 21.08.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Martin Kortus
Gastronomie a vše s ní spojené byly od útlých let hlavním Martinovým zájmem, který přetrvává dodnes. Zájem o gastronomii vznikl během pobytu v New Yorku.
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Další kurzy lektora/ky
Název
Datum
Stav
Rezervace
Hovězí steaky levou zadní!
Úterý, 22.10.2024, 16:30 – 20:30
Volno
Rum na talíři
Čtvrtek, 07.11.2024, 16:30 – 20:30
Volno
Hovězí, hovězí, hovězí!
Pondělí, 11.11.2024, 16:30 – 20:30
Obsazeno
Men in the kitchen!
Úterý, 19.11.2024, 16:30 – 20:30
Volno
Den Díkuvzdání
Pátek, 29.11.2024, 16:30 – 20:30
Volno
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů