Rum na talíři
Šéfkuchař: Martin Kortus
Jaké je menu?
Krevety s chilli a limetkou v sezamovém oleji
L´Ocean Daiquiri
Krůtí salát s mátou, koriandrem a rybí omáčkou
Rum Old Fashioned
Steak Entrecote s Angostura solí a omáčkou z rumu se zeleným pepřem, brokolice
Angostura 1919
Ananas v medové krustě flambovaný Zacapa rumem
Zacapa 23 Centenario
3 800 Kč včetně DPH za osobu
Rum a dobré jídlo jde dozajisté krásně dohromady. Pojďte se o tom nechat přesvědčit.
Po úspěšných kurzech Men in the kitchen a Ladies with cocktails in the kitchen přichází Rum na talíři, ve kterém Vám Martin Kortus a Petr Kymla, Diaego Reserve Brands Ambassador, představí, co tento termín opravdu znamená v plné kráse.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Čtvrtek, 19.10.2023, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Pondělí, 11.03.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl
Čtvrtek, 07.11.2024, 16:30 – 20:30
Volno
Petr Kymla
Petr je ambasador největší barmanské soutěže na světě World Class pro Česko a absolvent prestižního kurzu na sladové whisky Malt Advocate Course. Za sebou má více než bohaté zkušenosti, začínal jako barman v Bugsy’s, devět let strávil jako manažer v Tretter’s baru a poté byl tři roky manažerem ve Wine Food Marketu. Posledních pět let působí jako Diageo Reserve Brands Ambassador ve Stock Plzeň - Božkov, věnuje se školení, prezentaci a degustaci pro portfolio.
Martin Kortus
Gastronomie a vše s ní spojené byly od útlých let hlavním Martinovým zájmem, který přetrvává dodnes. Zájem o gastronomii vznikl během pobytu v New Yorku.
V roce 1992 úspěšně zakončil studia na Francouzském kulinářském institutu v New Yorku. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a šéfkuchař v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V Česku zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovaly degustační večeře a lekce vaření.
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů