
Privátní degustační večeře - Maso čtyřikrát jinak
Šéfkuchař: Roman Kintler
Jaké je menu?
Amuse bouche (crudo)
Hovězí tatarák, brambory, lanýžová mayo, lišky
Smažené telecí krokety, marinovaná cibule, japonská mayo
Selekce stařených mas (na kosti, Rib Eye, svíčková)
Sashimi z Wagyu Rib Eye A5, kaviár, toast
Lískooříškový krém, zmrzlina z pečené vanilky
Ke každému chodu bude napárováno víno od sommeliera Václava Vaška.
Cena degustační večeře je 4000 Kč s DPH bez vína.
Při objednávání zadejte možnost platby převodem na účet.
Minimální počet osob pro tuto skupinovou nabídku je 8.
Po odeslání objednávky vás bude kontaktovat manažerka Laboratoria, aby se s vámi domluvila na detailech eventu.
4 000 Kč včetně DPH za osobu
Steaky jsou signature dish italské restaurace La Finestra in Cucina, kde se specializují na přípravu stařených mas pocházejících z vybraných chovů a bio farem z Itálie, Španělska a USA.
Přijďte ochutnat, jak různorodé a lahodné mohou být masové pokrmy, a nahlédněte do kuchyně, kde se ta kouzla dějí. Šéfkuchař La Finestra in Cucina Roman Kintler pro vás připraví menu, kde každý chod vypráví svůj vlastní příběh o dokonalosti masa a jeho přípravě. Během tohoto večera se nejenom skvěle najíte, ale i nahlédnete pod pokličku toho, jak vznikají naše masové delikatesy. Každý detail, každá surovina, každý řez má svůj význam – a vše podtrhnou vína vybraná naším sommelierem Václavem Vaškem.
Tento balíček je ideální pro skupiny 12–16 lidí a skvěle se hodí na teambuilding, narozeninovou oslavu nebo rodinné setkání. Čtyři hodiny plné skvělého jídla, špičkového servisu a atmosféry, která vás vtáhne.
Po příchodu vás přivítáme welcome drinkem a amuse bouche, abyste se naladili na večer plný chutí. Pohodlně se usadíte a vše potřebné budete mít po ruce – od perlivé a neperlivé vody po neomezené množství nealkoholických nápojů.
Nečekejte obyčejnou večeři. Budete mít možnost sledovat šéfkuchaře přímo při práci a každý chod bude servírován s důrazem na detaily, které dělají rozdíl. Čekají vás chutě, vůně a zážitky, které budete chtít sdílet ještě dlouho poté.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Termín je na vás. Uveďte své preferované datum do poznámky při objednávce.
Již proběhl
Termín je na vás. Uveďte své preferované datum do poznámky při objednávce.
Již proběhl

Roman Kintler
Šéfkuchař italské restaurace La Finestra in Cucina Roman Kintler přichází s novou energií i ohromnou chutí posouvat limity gastronomie.
Po úspěšném působení v naší sesterské restauraci La Bottega Linka dostal nabídku, která se neodmítá. A tak se v La Finestra in Cucina máte na co těšit. Budete ve skvělých rukou.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů