Použít voucher

Steaky a stařená masa (CZ)

Steaky a Stařená masa

Předkrm:

Škrábaný hovězí tatarák ze svíčkové

 

Hlavní chod:

Stařený T-Bon steak, suché zrání, min. 40 dní

 

Dezert:

Pečený Roastbeef 

Kurz je veden v Čerském jazyce

3 999 Kč včetně DPH za osobu

Termíny

Úterý, 24.02.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Středa, 18.03.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Tom Theuer / Chef Laboratorio

Šéfkuchař školy vaření Laboratorio. Přišel z itaslké moderní restaurace Finestrina a převzal pomyslné žezlo šéfkuchaře po Martinu Kortusovi.

Další kurzy lektora/ky

Italské Klasiky (CZ)

Středa, 11.02.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Steaky a stařená masa (CZ)

Úterý, 24.02.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Italské Klasiky (CZ)

Úterý, 24.03.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů