Italské Klasiky (CZ)
Jaké je menu?
Předkrm:
vitello tonato, telecí váleček, tuňák, ančovičky
Pasta:
Paccheri all'amatriciana, pikantní rajčatová omáčka s guanciale, rajčaty a sýrem pecorino
Hlavní chod:
Ossobuco, parmazánové risoto a polosusenymi rajčaty
Dezert:
Mandlové tiramisu
Kurz je veden v Českém jazyce
3 999 Kč včetně DPH za osobu
Přijdte si užít kurz vaření plný Italských klasik s lektorem Tomem, šéfkuchařem Laboratoria.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Středa, 11.02.2026, 16:00 – 21:00
Volno
Úterý, 24.03.2026, 16:00 – 21:00
Volno
Tom Theuer / Chef Laboratorio
Šéfkuchař školy vaření Laboratorio. Přišel z itaslké moderní restaurace Finestrina a převzal pomyslné žezlo šéfkuchaře po Martinu Kortusovi.
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů