Použít voucher

Italské Klasiky (CZ)

Jaké je menu?

Předkrm:
vitello tonato, telecí váleček, tuňák, ančovičky 

Pasta:

Paccheri all'amatriciana, pikantní rajčatová omáčka s guanciale, rajčaty a sýrem pecorino

 

Hlavní chod:

Ossobuco, parmazánové risoto a polosusenymi rajčaty

 

Dezert:
Mandlové tiramisu

 

Kurz je veden v Českém jazyce

3 999 Kč včetně DPH za osobu

Přijdte si užít kurz vaření plný Italských klasik s lektorem Tomem, šéfkuchařem Laboratoria.

 

Termíny

Středa, 11.02.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Úterý, 24.03.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Tom Theuer / Chef Laboratorio

Šéfkuchař školy vaření Laboratorio. Přišel z itaslké moderní restaurace Finestrina a převzal pomyslné žezlo šéfkuchaře po Martinu Kortusovi.

Další kurzy lektora/ky

Steaky a stařená masa (CZ)

Úterý, 24.02.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Steaky a stařená masa (CZ)

Středa, 18.03.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Italské Klasiky (CZ)

Úterý, 24.03.2026, 16:00 – 21:00

Volno

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů