Vánoční pečení s KRO Bakery
Lektor: Týna Roubitschek
Jaké je menu?
Pernikové úly
Sezamové linecké
Meruňkový suk s jasmínovým čajem
Medovnik s pekanovými ořechy a misem
Vánoční štola s marcipánem
3 999 Kč včetně DPH za osobu
Milujete vůni másla, citronu, pistácií, vánočky, lineckého a pohodové vánoční atmosféry? Přesně těmito esencemi provoní týden před Štědrým dnem prostory školy vaření Laboratorio Týna Roubitschek.
Upečete si společně Pernikové úly plněné domacími povidly, Sezamové linecké s broskvovou marmeládou, dále pak Medovnik s pekanovými ořechy a misem, Meruňkový suk s jasmínovým čajem a taky Vánoční štolu s marcipánem z vlašských ořechů.
Milujete vůni másla, citronu, pistácií, vánočky, lineckého a pohodové vánoční atmosféry? Přesně těmito esencemi provoní týden před Štědrým dnem prostory školy vaření Laboratorio Týna Roubitschek. Bude zde totiž péct snové vánoční cukroví. Přidejte se k ní, užijte si pečení cukroví bez shonu, stresu a případného nezdaru. Týna je součástí pekařské crew z Kro coffee & bakery, kde peče chleba, bagety, nejrůznější sladké dobroty a samozřejmě také cukroví, takže přesně ví, jak na to. Pečení vánočního cukroví s Týnou bude vonět pohodou, láskou a radostí z upečeného cukroví, které potěší u vánoční tabule nejenom vás, ale i vaše blízké. Cukroví bude tradiční a zároveň kreativní, křehké, máslové, no prostě sen!
Zpříjemněte si adventní čas a nadělte si předvánoční dárek v podobě snového vánočního cukroví. Těšíme se na vás ve škole vaření Laboratorio.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Sobota, 09.12.2023, 10:00 – 15:00
Již proběhl
Sobota, 16.12.2023, 10:00 – 15:00
Již proběhl
Sobota, 21.12.2024, 09:30 – 14:00
Již proběhl
Čtvrtek, 18.12.2025, 17:00 – 21:00
Volno
Týna Roubitschek / KRO Bakery
Týnka je v první řadě máma pětiletého syna, která před 7 lety vyměnila kancelářské křeslo za vařečku. A i když není vyučená cukrářka, ani kuchařka, tak jídlo je pro ni druhá nejdůležitější věc v životě, hned po synovi. Ráda činí druhé šťastnými, skrze skvělé jídlo, které uvaří. Týnu baví dancehall a vaření s kamarády, proto dali dohromady oblíbený jamajský streetfood @Yardieprague, kterému se věnuje během léta.
Vařit a péct se naučila sama, zkoušením, ochutnáváním, a v nemalé míře ji ovlivnila i kuchyně její babičky, která ji inspiruje dodnes. Ráda staví na jejich základních receptech a dává jim modernější nádech. Ve volném čase peče narozeninové a svatební dorty. Týna sbírala zkušenosti v Miska ramen, Perníčkův sen, cateringu White Circus, košer restauraci King Solomon a teď je součástí pekařského týmu Kro bakery na pozici kreativního šéf pekaře.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů