
La Finestra představuje: maso
Šéfkuchař: Lukáš Pocnar
Jaké je menu?
4 200 Kč včetně DPH za osobu
Steaky jsou signature dish italské restaurace La Finestra in Cucina, kde se specializují na přípravu stařených mas pocházejících z vybraných chovů a bio farem z Itálie, Španělska a USA. Lukáš Pocnar, bývalý sous chef restaurace La Finestra in Cucina, připravil za svou kuchařskou dráhu již tisíce steaků, je to velký profík a rád vás naučí, jak připravit to nejlepší maso všech druhů a chutí i doma. Nyní působí jako šéfkuchař restaurace ze sítě italské gastro rodiny LaCollezione, konkrétně v La Bottega Bistroteka. Lukáš vám ukáže, jak maso povznést do gastronomických výšin a také, jakým způsobem se vyvarovat nejčastějším chybám při přípravě mas.
Na úvod si připravíte tatarák s lanýži a kyselými houbami. Hodně sebevědomá a netradiční kombinace, co říkáte? Už jste ji někdy ochutnali? Lukáš ji miluje! Je neotřelá, sexy a nezapomenutelná. Protože Lukáš vaří v italské restauraci, nemůže pochopitelně na menu chybět ani čerstvá pasta. Dalším chodem tak budou těstoviny s omáčkou all’amatriciana. Amatriciana je světoznámá omáčka na těstoviny patřící mezi absolutní italské klasiky, pochází z města Amatrice a Italové na ni nedají dopustit, stejně tak jako Lukáš. Ale zpět k masu…
Jako třetí chod si připravíte lahodný a šťavnatý jehněčí hřebínek. Jakým způsobem? Více se dozvíte na kurzu, který bude korunovat výběrem lahodných stařených steaků pod názvem „Family style steak“ – telecí Rib Eye či T-bone. Nám už se sbíhají sliny. A co vám? Neváhejte a přihlaste se nyní! Kapacita je omezená.

Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Pondělí, 18.03.2024, 16:30 – 20:30
Již proběhl

Lukáš Pocnar
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů