HUMR Luxus na talíři (CZ)
šéfkuchař: Jan Kliment
Jaké je menu?
PŘEDKRM
Tatarák z Humra
POLÉVKA
Humří krémová polévka s kaviárem
PASTA
Citronové Tagliolinis s humřím masem a estragonové velouté
HLAVNÍ CHOD
Gratinovaná 1/2 Humra Thermidor a bešamelové lasagne
Kurz je veden v českém Jazyce
4 500 Kč včetně DPH za osobu
Pojďme si společně uvařit a naservírovat luxus na talíř, HUMRA! Všechny milovníky humrů srdečně zveme na exclusivní kurz vaření, kde si společně zpracujeme tento klenot moře od A až do Z.
Jan Kliment, šéffkuchař, který byl součástí týmu v hotelu Four Season, když dostala svoji první Michelinskou hvězdu pod vedením šéfkuaře Andreye Accordiho a on Vás tímto kurzem provede.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Středa, 21.01.2026, 17:00 – 21:00
Volno
Jan Kliment / La Bottega Oaks
Jan Kliment patří k předním odborníkům na italskou kuchyni v Čechách. Své zkušenosti získal především v restauracích Allegro a Cotto Crudo pražského hotelu Four Seasons pod vedením šéfkuchařů Vita Molicy, Andrey Accordiho, Richarda Fuchse a Leonarda di Clementeho. Byl členem týmu, který pro restauraci Allegro v roce 2008 získal michelinskou hvězdu. Dnes je šéfkuchařem na OAKS Prague, kde má na starosti La Bottega Oaks a Restauraci v klubovně nejlepšího golfového hřiště v ČR the PGA National.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů