Použít voucher

HUMR Luxus na talíři (CZ)

šéfkuchař: Jan Kliment

Jaké je menu?

PŘEDKRM

Tatarák z Humra

POLÉVKA

Humří krémová polévka s kaviárem

PASTA

Citronové Tagliolinis s humřím masem a estragonové velouté

HLAVNÍ CHOD

Gratinovaná 1/2 Humra Thermidor a bešamelové lasagne

 

Kurz je veden v českém Jazyce

4 500 Kč včetně DPH za osobu

Pojďme si společně uvařit a naservírovat luxus na talíř, HUMRA! Všechny milovníky humrů srdečně zveme na exclusivní kurz vaření, kde si společně zpracujeme tento klenot moře od A až do Z.

Jan Kliment, šéffkuchař, který byl součástí týmu v hotelu Four Season, když dostala svoji první Michelinskou hvězdu pod vedením šéfkuaře Andreye Accordiho a on Vás tímto kurzem provede.

Termíny

Středa, 21.01.2026, 17:00 – 21:00

Volno

Jan Kliment / La Bottega Oaks

Jan Kliment patří k předním odborníkům na italskou kuchyni v Čechách. Své zkušenosti získal především v restauracích Allegro a Cotto Crudo pražského hotelu Four Seasons pod vedením šéfkuchařů Vita Molicy, Andrey Accordiho, Richarda Fuchse a Leonarda di Clementeho. Byl členem týmu, který pro restauraci Allegro v roce 2008 získal michelinskou hvězdu. Dnes je šéfkuchařem na OAKS Prague, kde má na starosti La Bottega Oaks a Restauraci v klubovně nejlepšího golfového hřiště v ČR the PGA National.

Další kurzy lektora/ky

Žádné další kurzy nejsou vypsány

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů