
Tradiční čínské dim sum knedlíčky
Šéfkuchař: Ladislav Dvořák
Jaké je menu?
Hovězí potstickers připravované na pánvi
Smažené kachní dim sum
Shu mai knedlíčky (tradiční kombinace vepřového s krevetami) ve wonton těstě na páře
Zeleninové dim sum
Omáčky - švestková, sojová, černý ocet
3 500 Kč včetně DPH za osobu
Pro milovníky asijské kuchyně přichází další kurz tradičních čínských dim sum knedlíčků. Naučíme se pracovat s těsty, ukážeme si několik druhů náplní a vyzkoušíme i různé způsoby přípravy.
Společně si vyzkoušíme různé omáčky a další.
Těšit se můžete nejen na vaření, ale i na vyprávění z cest po Asii.

Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Středa, 22.11.2023, 16:30 – 20:30
Již proběhl

Ladislav Dvořák
Nadšený cestovatel, milovník asijské kuchyně a street foodu. Vaření má v krvi, odmalička se motal pod nohama kuchařům v profi kuchyních.
Klíčovou roli v jeho kariéře sehrála pětiletá zkušenost v restauraci Essensia (dnešní Spices) hotelu Mandarin Oriental Prague. Prošel si stážemi v Sala Rim Naam v Bangkoku, kde se naučil moderní thajskou kuchyni, následovala stáž v Londýně v Dinner by Heston Blumenthal. Pracoval na Šumavě U Štěpána či v Babiččině zahradě. Založil pop-up projekt s dim sum knedlíčky TamarindTree.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů