Privátní degustační večeře - Seafood & Champagne
Šéfkuchař: Roman Kintler
Jaké je menu?
Amuse bouche
Čerstvé ústřice, šalotka, citron
Carpaccio z ombriny, krvavý pomeranč, yuzu
Grilované krevety na uhlí, japonská majonéza, divoké byliny
Linguine vongole na bílém víně
Humr “Thermidor” a výběr příloh
Citronová zmrzlina
Ke každému chodu bude napárováno víno od sommeliera Václava Vaška.
- Cena degustační večeře je 4000 Kč s DPH bez vína.
- Při objednávání zadejte možnost platby převodem na účet.
- Minimální počet osob pro tuto skupinovou nabídku je 8.
- Po odeslání objednávky vás bude kontaktovat manažerka Laboratoria, aby se s vámi domluvila na detailech eventu.
4 000 Kč včetně DPH za osobu
Zažijte večer, který vás přenese do srdce Itálie. Pokud milujete mořské plody, luxus a bublinky, tenhle zážitek je pro vás jako stvořený. Šéfkuchař Roman Kintler vás provede tím nejlepším z italského seafoodu, a vy se můžete těšit na opravdovou gastronomickou symfonii.
Začneme jemnými ústřicemi, které okouzlí svou čerstvostí a delikátní chutí. Následuje carpaccio z ombriny, ryby, kterou gurmáni zbožňují pro její vytříbenou chuť. Pokračujeme šťavnatými krevetami, připravenými s péčí tak, aby si zachovaly svou bohatou chuť. Na stůl přijdou i klasické linguine vongole – těstoviny s mušlemi v lehké omáčce, které si zamilujete. Vrcholem večera bude bohatý a šťavnatý humr, a závěr završí osvěžující citronová zmrzlina.
O prvotřídní servis se postará generální manažer La Finestra in Cucina Ladislav Balogh a výběr těch nejlepších vín zajistí sommelier Václav Vašek.
Tento balíček je ideální pro skupiny 12–16 lidí a skvěle se hodí na teambuilding, narozeninovou oslavu nebo rodinné setkání. Čtyři hodiny plné skvělého jídla, špičkového servisu a atmosféry, která vás vtáhne.
Po příchodu vás přivítáme welcome drinkem a amuse bouche, abyste se naladili na večer plný chutí. Pohodlně se usadíte a vše potřebné budete mít po ruce – od perlivé a neperlivé vody po neomezené množství nealkoholických nápojů.
Nečekejte obyčejnou večeři. Budete mít možnost sledovat šéfkuchaře přímo při práci a každý chod bude servírován s důrazem na detaily, které dělají rozdíl. Čekají vás chutě, vůně a zážitky, které budete chtít sdílet ještě dlouho poté.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Termín je na vás. Uveďte své preferované datum do poznámky při objednávce.
Již proběhl
Roman Kintler
Šéfkuchař italské restaurace La Finestra in Cucina Roman Kintler přichází s novou energií i ohromnou chutí posouvat limity gastronomie.
Po úspěšném působení v naší sesterské restauraci La Bottega Linka dostal nabídku, která se neodmítá. A tak se v La Finestra in Cucina máte na co těšit. Budete ve skvělých rukou.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů