Privátní degustační večeře - Seafood & Champagne
Šéfkuchař: Roman Kintler
Jaké je menu?
Amuse bouche
Čerstvé ústřice, šalotka, citron
Carpaccio z ombriny, krvavý pomeranč, yuzu
Grilované krevety na uhlí, japonská majonéza, divoké byliny
Linguine vongole na bílém víně
Humr “Thermidor” a výběr příloh
Citronová zmrzlina
Ke každému chodu bude napárováno víno od sommeliera Václava Vaška.
- Cena degustační večeře je 4000 Kč s DPH bez vína.
- Při objednávání zadejte možnost platby převodem na účet.
- Minimální počet osob pro tuto skupinovou nabídku je 8.
- Po odeslání objednávky vás bude kontaktovat manažerka Laboratoria, aby se s vámi domluvila na detailech eventu.
4 000 Kč včetně DPH za osobu
Zažijte večer, který vás přenese do srdce Itálie. Pokud milujete mořské plody, luxus a bublinky, tenhle zážitek je pro vás jako stvořený. Šéfkuchař Roman Kintler vás provede tím nejlepším z italského seafoodu, a vy se můžete těšit na opravdovou gastronomickou symfonii.
Začneme jemnými ústřicemi, které okouzlí svou čerstvostí a delikátní chutí. Následuje carpaccio z ombriny, ryby, kterou gurmáni zbožňují pro její vytříbenou chuť. Pokračujeme šťavnatými krevetami, připravenými s péčí tak, aby si zachovaly svou bohatou chuť. Na stůl přijdou i klasické linguine vongole – těstoviny s mušlemi v lehké omáčce, které si zamilujete. Vrcholem večera bude bohatý a šťavnatý humr, a závěr završí osvěžující citronová zmrzlina.
O prvotřídní servis se postará generální manažer La Finestra in Cucina Ladislav Balogh a výběr těch nejlepších vín zajistí sommelier Václav Vašek.
Tento balíček je ideální pro skupiny 12–16 lidí a skvěle se hodí na teambuilding, narozeninovou oslavu nebo rodinné setkání. Čtyři hodiny plné skvělého jídla, špičkového servisu a atmosféry, která vás vtáhne.
Po příchodu vás přivítáme welcome drinkem a amuse bouche, abyste se naladili na večer plný chutí. Pohodlně se usadíte a vše potřebné budete mít po ruce – od perlivé a neperlivé vody po neomezené množství nealkoholických nápojů.
Nečekejte obyčejnou večeři. Budete mít možnost sledovat šéfkuchaře přímo při práci a každý chod bude servírován s důrazem na detaily, které dělají rozdíl. Čekají vás chutě, vůně a zážitky, které budete chtít sdílet ještě dlouho poté.
Termíny
Datum
Stav
Rezervace
Termín je na vás. Uveďte své preferované datum do poznámky při objednávce.
Již proběhl
Roman Kintler / La Finestra in Cucina
Šéfkuchař italské restaurace La Finestra in Cucina Roman Kintler přichází s novou energií i ohromnou chutí posouvat limity gastronomie.
Po úspěšném působení v naší sesterské restauraci La Bottega Linka dostal nabídku, která se neodmítá. A tak se v La Finestra in Cucina máte na co těšit. Budete ve skvělých rukou.
Další kurzy lektora/ky
Žádné další kurzy nejsou vypsány
Odebírat newsletter
Souhlas se zpracováním osobních údajů