Použít voucher

Moderní italská kuchyně

Šéfkuchař: Marco Giampaoli

Jaké je menu?

- Capesante, piselli, fave, puntarelle
Mušle svatého Jakuba, hrášek, fava fazole, čekanka puntarelle
 
- Risotto con topinambur ed anatra affumicata
Risotto s topinamburem a uzenou kachnou
 
- Rolé d’orata, espuma di sedano rapa, limone brucciato, buerre blanc
Roláda z pražmy královské, espuma z celeru, spálený citron, omáčka buerre blanc

3 800 Kč včetně DPH za osobu

Marco Giampaoli má italskou vášeň ve své DNA, část jeho rodiny totiž pochází přímo z Itálie a na tomto slunném poloostrově ve středomoří strávil také většinu své kuchařské kariéry.
Marco se může pyšnit zkušenostmi z italských restaurací na území ČR, aktuálně je šéfkuchařem italské restaurace Aromi, jejíž specialitou jsou čerstvé ryby a plody moře. Marco se při vaření nechává nejčastěji inspirovat samotným základem a specifikem jednotlivých surovin, rád a s respektem pracuje se sezonními potravinami, ale nebojí se ani experimentovat. Když pro vás vymýšlel tento kurz, volba italských pokrmů byla samozřejmostí, jsou totiž jeho srdeční záležitostí.

Termíny

Úterý, 26.09.2023, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Středa, 31.01.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Úterý, 16.04.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Pondělí, 30.09.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Úterý, 29.10.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Marco Giampaoli

Marco Giampaoli se vaření věnuje bezmála 10 let. Část jeho rodiny pochází z Itálie, nicméně Marco se narodil v České republice. Ke kuchyni měl velice blízko už jako malý kluk, hlavně k té italské. Za dobu své kariéry působil v kuchyních vyhlášených podniků, jako je Alcron, pracoval jako šéfkuchař restaurace Wine Food Market na Smíchově, jako sous chef restaurace Aromi, nějakou dobu vařil také v michelinských restauracích v Itálii, konkrétně v El Molin v Alto Adige, Il Portale v Lombardii a také v Římě v restauraci Al'Oro. Marco mimo jiné absolvoval také prestižní stáž v restauraci Gordon Ramsey v Londýně, která se už dvacet let pyšní třemi michelinskými hvězdami. V současné době působí jako šéfkuchař v restauraci Aromi, dělá kurzy vaření a soukromé eventy.

Další kurzy lektora/ky

Moderní italská kuchyně

Úterý, 29.10.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů