Použít voucher

Sushi

Šéfkuchař: Julek Surmaj

Jaké je menu?

Japonská rýže pro sushi
Maki
California maki
Uramaki roll
Nigiri

3 300 Kč včetně DPH za osobu

Japonská specialita sushi, jehož příprava je obecně považována za složitou, patří mezi nejvyhledávanější pochoutky večírků a oslav.
Osvojte si přípravu této oblíbené delikatesy na kurzu vedeném Julkem Surmajem, který Vás přesvědčí, že i zdánlivě složité může být naprosto jednoduché.
Nejprve vás krátce zasvětíme do historie sushi, naučíme základním dovednostem přípravy, seznámíme vás se surovinami,
které k sushi neodmyslitelně patří, a poradíme vám s jejich nákupem. Ukážeme si, jak správně suroviny (zejména ryby či krevety) čistit, porcovat a krájet.
Kurz přípravy sushi pro začátečníky trvá cca čtyři hodiny a probíhá v češtině pod vedením zkušeného kuchaře Julka Surmaje. 

Termíny

Úterý, 20.02.2024, 16:30 – 20:30

Již proběhl

Pondělí, 04.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Julek Surmaj

Julek Surmaj je zapálený sushi chef, který své znalosti a vědomosti čerpá již 19 let přímo od těch nejlepších japonských sushi mistrů. Svou sushi kariéru odstartoval v Ambiente a dále pokračoval v restauracích Katsura, Aureole, Soho či Mandarin Oriental.
Julek Surmaj je zkušený kuchař, který se již víc jak 10 let specializuje na teplou japonskou kuchyni a přípravu sushi. Svou kariéru začal v restauracích Ambiente Brasileiro, kde si uvědomil, že japonská kuchyně bude opravdovou životní vášní. Jeho kroky poté vedly do japonské restaurace Katsura, dále do fusion restaurace Aureole, vyhlášené restaurace Soho či brněnské restaurace Koishi. Dodnes spolupracuje s japonským kuchařem Tsudou Hachirou, zakladatelem a majitelem restaurace Katsura. V únoru bude otvírat restauraci v Liberci Small Fish a také se věnuje cateringům na soukromých akcích, svatbách i večírcích.

Další kurzy lektora/ky

Sushi

Pondělí, 04.11.2024, 16:30 – 20:30

Volno

Odebírat newsletter

Souhlas se zpracováním osobních údajů