Upřesnit výběr kurzů

DOSTUPNÉ KURZY

Náhled Název kurzu Lektor Sommeliér Cena Termín Stav Rezervace
Krémové polévky bez mouky Krémové polévky bez mouky Tomáš Černý 1 500,- CZK Pondělí, 23. 01. 2017, 16:30 - 19:30 Volno
SUPERFOOD SUPERFOOD Martin Kortus 1 200,- CZK Úterý, 24. 01. 2017, 16:30 - 20:30 Obsazeno
Zimní burgery jako z Dishe Zimní burgery jako z Dishe Jiří Janouch 2 500,- CZK Středa, 25. 01. 2017, 16:30 - 19:30 Volno
Asian inspired by Kamu Asian inspired by Kamu Kamila Rundusová 3 500,- CZK Čtvrtek, 26. 01. 2017, 10:00 - 14:00 Obsazeno
Těstoviny v moderním pojetí Těstoviny v moderním pojetí Riccardo Lucque 3 500,- CZK Pondělí, 30. 01. 2017, 16:30 - 21:00 Volno
Používáme řepu v celém menu Používáme řepu v celém menu Tomáš Černý 2 900,- CZK Úterý, 31. 01. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Těstoviny v moderním pojetí Těstoviny v moderním pojetí Riccardo Lucque 3 500,- CZK Pondělí, 06. 02. 2017, 16:30 - 20:30 Volno
Všechny chutě moře Všechny chutě moře Riccardo Lucque 3 500,- CZK Úterý, 07. 02. 2017, 16:30 - 21:00 Obsazeno
Hovězí steak není jen svíčková vol. 2! Hovězí steak není jen svíčková vol. 2! Tomáš Černý 3 300,- CZK Středa, 08. 02. 2017, 16:30 - 20:30 Obsazeno
S Italem v kuchyni S Italem v kuchyni Emanuele Ridi 4 000,- CZK Čtvrtek, 09. 02. 2017, 16:30 - 20:30 Volno

‹ Předchozí 1 2 3 4 5 Další >

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka Riccarda Lucque

399 Kč

Koupit

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Laboratorio zástěra

400 Kč

Koupit

Hledáte něco jiného?
Podívejte se do naší sekce privátní a firemní akce

Pronájem prostor

Privátní akce

Catering

Firemní akce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku