Skvělé BURGERY jako z Dishe

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Savory burger
  • Sanguche de Chicharrón
  • domácí kečup v Umami podobě
  • domácí hranolky


cena kurzu

1 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Tento kurz je určen těm z vás, kteří máte rádi burgery a chcete si je umět připravit v domácích podmínkách.Poradíme vám, jak vybrat správné suroviny, jak je zpracovat a kterým chybám se při přípravě burgerů raději vyhnout.
Naučíme vás vše o výběru správného masa pro váš burger a jak s masem pracovat (výběr, mletí, ochucení, příprava). Dále vás zasvětíme do přípravy podceňovaných domácích hranolků a zároveň si ukážeme výrobu domácí omáčky.

 

cena kurzu

1 900,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Tento kurz je určen těm z vás, kteří máte rádi burgery a chcete si je umět připravit v domácích podmínkách.Poradíme vám, jak vybrat správné suroviny, jak je zpracovat a kterým chybám se při přípravě burgerů raději vyhnout.
Naučíme vás vše o výběru správného masa pro váš burger a jak s masem pracovat (výběr, mletí, ochucení, příprava). Dále vás zasvětíme do přípravy podceňovaných domácích hranolků a zároveň si ukážeme výrobu domácí omáčky.

 

šéfkuchař

Jiří Janouch

šéfkuchař

Jiří Janouch

Šéfkuchař Dish {fine burger bistro}, vystudoval hotelovou školu v Praze. S jedním z majitelů bistra Dish se znají ze společného působení v restaurantu COMO hotelu Jalta, kde Jíří působil jako šéf studené kuchyně. V Dishi se podílel na kompletní přípravě konceptu před samotným otevřením a každá položka v nabídce je více než z poloviny jeho "dítětem." Zároveň se podílí na přípravě konceptu pojízdného bistra "Dishtruck" pro nadcházející sezónu.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
27. 09. 2016 Moderní úprava sladkovodních ryb
28. 09. 2016 Základní italské těstoviny a omáčky
03. 10. 2016 Krása jednoduchosti
04. 10. 2016 Česká kuchyně Zdeňka Pohlreicha
04. 10. 2016 Zvěřina aneb lovecký kurz vaření
05. 10. 2016 Krémové polévky bez mouky
11. 10. 2016 Dorty jako z Bottegy
17. 10. 2016 Humří slavnost

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka Riccarda Lucque

399 Kč

Koupit

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Laboratorio zástěra

400 Kč

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku