Letní menu jako vyšité!

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Vodní meloun na slano s kozím sýrem, pepřem a olivovým olejem
  • Pstruh nadívamý houbami se šafránovým máslem
  • Čerstvé fíky flambované na grand marnier a černém pepři

Termíny

Datum Stav Rezervace
Čtvrtek, 18. 08. 2016, 17:30 - 19:30 Volno Objednat


cena kurzu

950,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte se naučit lehké a jednoduché menu, které se v letních horkých dnech stane Vaším parťákem! 

cena kurzu

950,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte se naučit lehké a jednoduché menu, které se v letních horkých dnech stane Vaším parťákem! 

šéfkuchař

Martin Kortus

šéfkuchař

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené bylo od utlých let hlavním zájmem, který trvá dodnes. Zájem o gastronomii na profesionální úrovni vznikla při skoro dvacetiletém pobytu v New Yorku, která byla započatá vystudováním francouzského kulinářského institutu v roce 1992. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a v neposlední řadě jako chef v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V České republice zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovali degustační večeře a lekce vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
20. 06. 2016 Fast and sexy II!
13. 07. 2016 To nejlepší z české kuchyně!
20. 07. 2016 Fast and sexy III!

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka Riccarda Lucque

399 Kč

Koupit

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Laboratorio zástěra

400 Kč

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku