Letní menu jako vyšité!

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Vodní meloun na slano s kozím sýrem, pepřem a olivovým olejem
  • Pstruh nadívamý houbami se šafránovým máslem
  • Čerstvé fíky flambované na grand marnier a černém pepři

Termíny

Datum Stav Rezervace
Čtvrtek, 18. 08. 2016, 17:30 - 19:30 Volno Objednat


cena kurzu

950,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte se naučit lehké a jednoduché menu, které se v letních horkých dnech stane Vaším parťákem! 

cena kurzu

950,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte se naučit lehké a jednoduché menu, které se v letních horkých dnech stane Vaším parťákem! 

šéfkuchař

Martin Kortus

šéfkuchař

Martin Kortus

Gastronomie a vše s ní spojené bylo od utlých let hlavním zájmem, který trvá dodnes. Zájem o gastronomii na profesionální úrovni vznikla při skoro dvacetiletém pobytu v New Yorku, která byla započatá vystudováním francouzského kulinářského institutu v roce 1992. Od té doby Martin působil jako privátní kuchař, gastronomický poradce, lektor školy vaření a v neposlední řadě jako chef v Il Vigneto a Bettola Restaurant. V České republice zastával pozici šéfkuchaře v hotelu Josef a léta působil v Monarchu a Národní bance vín, kde se pod jeho vedením připravovali degustační večeře a lekce vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
20. 07. 2016 Fast and sexy III!

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka Riccarda Lucque

399 Kč

Koupit

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Laboratorio zástěra

400 Kč

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku