Koupili jsme lososa, tak co s ním

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Filetování a čištění lososa
  • Lososový tatarák v kombinaci s jablky a pěnou z avokáda
  • Lososová polévka bez smetany s kořenovou zeleninou a rajčaty
  • Losos pečený ala Cartoccio


cena kurzu

2 650,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Losos patří mezi nejoblibenější ryby a my vás naučíme:

  • zpracování celé filetu včentě bourání a čištění
  • chutnou a originální přípravu

cena kurzu

2 650,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Losos patří mezi nejoblibenější ryby a my vás naučíme:

  • zpracování celé filetu včentě bourání a čištění
  • chutnou a originální přípravu

šéfkuchař

Tomáš Černý

šéfkuchař

Tomáš Černý

Je šéfkuchařem restaurace La Finestra. K Aromi se připojil v roce 2007. Předtím působil v restauraci hotelu Ambassador a dále tři roky ve známé restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Díky šéfkuchaři Vito Mollicovi, který zajistil restauraci Allegro tolik oceňovanou Michelinskou hvězdičku, získal skvělou zkušenost a znalost techniky vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
23. 05. 2017 Největší klasika italské kuchyně
29. 05. 2017 Všechny chutě moře
30. 05. 2017 S Italem v kuchyni
03. 06. 2017 Pečení chleba s Maškrtnicou
07. 06. 2017 Letní menu jako vyšité!
10. 06. 2017 Letní kurz burgerů jako z Dishe
13. 06. 2017 I love Piemonte!
15. 06. 2017 Men in the kitchen

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku