Italská vánoční servírovaná večeře

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Krémové celerové pyré s lanýžem a restovaným brzlíkem
  • Cannelloni s kaštanovou ricottou a krevetami
  • Grilované prso z perličky s mrkvovo-zázvorovým pyré a omáčkou z kávového likéru
  • Klasický zabaglione s mandlovými sušenkami


cena kurzu

3 250,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte si odpočinout od vánočního shonu a nechte si uvařit od šéfkuchaře La Finestra Tomáše Černého. Kdokoli z vás bude chtít, může přijít dřív a přípravu menu pozorovat, nebo se do ní zapojit. Všichni ostatní se mohou jen nechat obskakovat a hýčkat a užívat si skvělého jídla. Samozřejmě u takové příležitosti nesmí chybět skvělá vína a sommeliér, který vás večerem provede. 

 

cena kurzu

3 250,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte si odpočinout od vánočního shonu a nechte si uvařit od šéfkuchaře La Finestra Tomáše Černého. Kdokoli z vás bude chtít, může přijít dřív a přípravu menu pozorovat, nebo se do ní zapojit. Všichni ostatní se mohou jen nechat obskakovat a hýčkat a užívat si skvělého jídla. Samozřejmě u takové příležitosti nesmí chybět skvělá vína a sommeliér, který vás večerem provede. 

 

šéfkuchař

Tomáš Černý

šéfkuchař

Tomáš Černý

Je šéfkuchařem restaurace La Finestra. K Aromi se připojil v roce 2007. Předtím působil v restauraci hotelu Ambassador a dále tři roky ve známé restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Díky šéfkuchaři Vito Mollicovi, který zajistil restauraci Allegro tolik oceňovanou Michelinskou hvězdičku, získal skvělou zkušenost a znalost techniky vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
28. 09. 2016 Základní italské těstoviny a omáčky
05. 10. 2016 Krémové polévky bez mouky
17. 10. 2016 Humří slavnost
10. 11. 2016 Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!
22. 11. 2016 Vaříme s lanýži
23. 11. 2016 Vaříme s lanýži

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka Riccarda Lucque

399 Kč

Koupit

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Laboratorio zástěra

400 Kč

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku