Italská vánoční servírovaná večeře

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Krémové celerové pyré s lanýžem a restovaným brzlíkem
  • Cannelloni s kaštanovou ricottou a krevetami
  • Grilované prso z perličky s mrkvovo-zázvorovým pyré a omáčkou z kávového likéru
  • Klasický zabaglione s mandlovými sušenkami


cena kurzu

3 250,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte si odpočinout od vánočního shonu a nechte si uvařit od šéfkuchaře La Finestra Tomáše Černého. Kdokoli z vás bude chtít, může přijít dřív a přípravu menu pozorovat, nebo se do ní zapojit. Všichni ostatní se mohou jen nechat obskakovat a hýčkat a užívat si skvělého jídla. Samozřejmě u takové příležitosti nesmí chybět skvělá vína a sommeliér, který vás večerem provede. 

 

cena kurzu

3 250,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Přijďte si odpočinout od vánočního shonu a nechte si uvařit od šéfkuchaře La Finestra Tomáše Černého. Kdokoli z vás bude chtít, může přijít dřív a přípravu menu pozorovat, nebo se do ní zapojit. Všichni ostatní se mohou jen nechat obskakovat a hýčkat a užívat si skvělého jídla. Samozřejmě u takové příležitosti nesmí chybět skvělá vína a sommeliér, který vás večerem provede. 

 

šéfkuchař

Tomáš Černý

šéfkuchař

Tomáš Černý

Je šéfkuchařem restaurace La Finestra. K Aromi se připojil v roce 2007. Předtím působil v restauraci hotelu Ambassador a dále tři roky ve známé restauraci Allegro hotelu Four Seasons. Díky šéfkuchaři Vito Mollicovi, který zajistil restauraci Allegro tolik oceňovanou Michelinskou hvězdičku, získal skvělou zkušenost a znalost techniky vaření.

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
11. 01. 2017 Hovězí steak není jen svíčková
23. 01. 2017 Krémové polévky bez mouky
31. 01. 2017 Používáme řepu v celém menu
08. 02. 2017 Hovězí steak není jen svíčková vol. 2!
23. 02. 2017 Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta
10. 03. 2017 Hovězí steak není jen svíčková
23. 03. 2017 Vyladěné saláty od Tomáše
10. 04. 2017 Příprava ryb a mořských plodů

Mohlo by vás také zajímat

Kuchařka Riccarda Lucque

399 Kč

Koupit

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Laboratorio zástěra

400 Kč

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku