Degustační večeře s michelinským šéfkuchařem STEFANEM CIOTTIM

Co budeme vařit / Degustovaná vínaZpět na výpis

  • Salsiccia burger, lekořicový chips
  • Vejce v krustě z pecorina se zeleninovou "bazanou"
  • Bramborové tortelli s omáčkou pizzaiola
  • Vepřová panenka s cibulkami na medu a rozmarýnu
  • Tiramisu s Baileys
  • Káva


cena kurzu

3 200,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Italský šéfkuchař a držitel michelinské hvězdy zavítá na pozvání Riccarda Lucqueho do školy vaření Laboratorio. Přijďte si užít nezapomenutelnou servírovanou večeři s touto michelinskou hvězdou. Menu doplní degustace vhodně vybraných vín, která Vám představí náš hlavní sommeliér Flemming Laugesen.

Nejedná se o aktivní kurz vaření!


 

cena kurzu

3 200,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

Dotazy

Pokud se chcete dozvědět více informací o kurzu, napište nám

Italský šéfkuchař a držitel michelinské hvězdy zavítá na pozvání Riccarda Lucqueho do školy vaření Laboratorio. Přijďte si užít nezapomenutelnou servírovanou večeři s touto michelinskou hvězdou. Menu doplní degustace vhodně vybraných vín, která Vám představí náš hlavní sommeliér Flemming Laugesen.

Nejedná se o aktivní kurz vaření!


 

šéfkuchař

Stefano Ciotti

šéfkuchař

Stefano Ciotti

Šéfkuchař a držitel michelinské hvězdy, nově také ředitel restaurace Urbino dei Langi

Další kurzy

Další kurzy

Mohlo by vás také zajímat

Datum Kurz
29. 03. 2017 Men in the kitchen
30. 03. 2017 Tradiční čínské dim sum knedlíčky!
04. 04. 2017 Největší klasika italské kuchyně
05. 04. 2017 S Italem v kuchyni
06. 04. 2017 S Italem v kuchyni
07. 04. 2017 Nesnídejte jen ráno!
10. 04. 2017 Příprava ryb a mořských plodů
11. 04. 2017 Základy indické kuchyně

Mohlo by vás také zajímat

Dárkové
poukazy

 

Koupit

Ostatní kurzy z Vašeho vyhledávání

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku