Nejbližší událost

Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

Co budeme vařit / Degustovaná vína

  • Parmezánové risotto s kapkami balsamica
  • Šafránové risotto s morkem
  • Risotto s mořskými plody a rajčaty
  • Lanýžové risotto s čersvým žloutkem a sýrem fontina

cena kurzu

3 300,- CZK
včetně DPH za osobu

Místo konání kurzu

Laboratorio, Scuola di Cucina
Krocínova 3, Praha 1

23.02.17 v 16:30 hod. Tradiční příprava rýže a její varianty v podobě risotta

další události Celkový přehled kurzů

VYBRANÍ ŠÉFKUCHAŘI Přehled šéfkuchařů

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Velmi se omlouváme, že jsme nuceni Vás obtěžovat touto hláškou.

Další informace V pořádku